Search
Close this search box.

Voor een voordelige EHBO cursus zit u bij Asphalia altijd goed!

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

ehbocursus-header

Bij Asphalia realiseren we ons heel goed dat voor sommige van onze klanten de EHBO cursussen erg duur zijn. Wanneer u geen eisen stelt aan lokatie (plaats) en datum, hebben wij een unieke mogelijkheid om u in te schrijven als reserve kandidaat voor een last minute EHBO cursus. U krijgt maarliefst 50% korting op de standaard prijzen voor een EHBO cursus! Wanneer wij een cursus hebben waar we nog net 1 of 2 cursisten kwijt kunnen, bellen we u om de cursus te volgen. Dat gebeurd 2 weken voordat de cursus plaatsvind, echt last minute dus. Dat is dus een win-win situatie: U doet voordelig de cursus en wij hebben onze groepen vol. Bijkomend voordeel voor u is u zeker weet dat de cursus ook doorgaat.

Wilt u nog minder betalen?

Veel zorgverzekeraars vergoeden onze EHBO cursussen. Wanneer u onderstaand formulier invult en uw verzekeraar doorgeeft. Laten wij u binnen 24 uur weten of uw cursus voor vergoeding in aanmerking komt.

Heeft u interesse in een goede EHBO cursus voor heel weinig geld?

[contact-form-7 id=”1227″ title=”EHBO cursus prijs”]

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid
Blussen van een Vaste Stof met CO2, bekijk het filmpje!