Search
Close this search box.

QR-alert. Een centraal systeem waarbij persoonsgegevens snel en eenvoudig bereikbaar zijn.

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Jouw gegevens bij ongeval altijd bij de hand. Kind huilend op zoek naar papa en mama. Je hond heeft geen chip? Doe een QR-alert polsbandje om.

Lees onderstaand meer over QRalert

logo-QRalert-tn
Ga direct naar de website van QRalert klik op het logo.

benodigdheden:

  1. een smartphone
  2. een polsbandje van Qralert.

 

Wat is QRalert?

QRalert maakt gebruik van een QRcode. Deze code staat op een QRalert polsbandje. Hulpdiensten en omstanders kunnen deze code scannen met een smartphone. Zij zien direct informatie over de drager van het bandje. Zo kan bijvoorbeeld een vermist kind sneller worden teruggevonden. Of de drager van het bandje worden geholpen met de juiste medicatie. Heb je geen smartphone? Ga dan naar qralert.nl en voer de QR-ID in. Je kunt dan ook de gegevens van de drager van het bandje bekijken.

Voor wie is QRalert?

Iedereen kan QRalert gebruiken. Je kunt polsbandjes bestellen voor je kind, je huisdier of voor jezelf. Voor elke drager kun je een profiel aanmaken.

Wat is een QRcode?

Een QRcode is een tweedimensionale streepjescode. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response. De code is heel snel decodeerbaar. Zo zie je snel de informatie die bij de code hoort. De code wordt steeds meer gebruikt.

Hoe bekijk je een profiel?

Download de gratis QRreader (app) op je smartphone. Scan de QRcode op het polsbandje en het profiel van de drager wordt getoond. Zo zie je direct alle informatie over de drager. Heb je geen smartphone? Ga dan naar qralert.nl en voer de QR-ID in. Je kunt dan ook de gegevens van de drager van het bandje bekijken.

Is QRalert veilig?

Ja. Het systeem is professioneel en veilig gebouwd. Elke QRcode en QR-ID op het bandje is uniek. De gegevens van de drager kunnen alleen worden bekeken met de QRcode of QR-ID die op het polsbandje staan. En welke informatie je wilt laten zien op een profiel, dat bepaal je zelf. QRalert maakt ook gebruik van SSL certificaten voor een veilige verbinding op het internet. De website qralert.nl is ontwikkeld door flexyz.com.

Hoeveel profielen kan ik maken?

Zoveel je nodig hebt. Voor elke drager maak je een profiel. Wil je bijvoorbeeld bandjes voor je kind bestellen, maar ook voor jezelf? Omdat je bijvoorbeeld suikerziekte hebt? Dan maak je twee profielen aan. In het eerste profiel zet je alle gegevens over je kind. In het tweede profiel sla je de informatie over jezelf op. Welke informatie je in een profiel wilt tonen, bepaal je zelf.

Wat kost QRalert?

Het gebruik van QRalert.nl is gratis. Je betaalt alleen voor de QRalert polsbandjes. Per profiel (dus per drager) kun je een set van 4 bandjes bestellen voor € 14,95. Dit is inclusief verzendkosten.

Werkt QRalert ook in het buitenland?

Ja. De QRcode is overal te scannen met een smartphone. Waar je ook bent. En op elke pc met internetverbinding is de QR-ID in te voeren. Ga je naar het buitenland? Kijk voordat je vertrekt of je profiel nog klopt. Zo kun je bijvoorbeeld het hotel waar je logeert, in je profiel opslaan. Je kunt je profiel altijd aanpassen. Wijzigingen worden meteen opgeslagen. Nieuwe bandjes bestellen is niet nodig.

Wanneer gebruik ik QRalert?

Wanneer je maar wilt. Het doel van een QRalert polsbandje is dat de vinders direct informatie kunnen lezen over drager van het bandje. Heel eenvoudig met een smartphone. Waar je ook bent.

Wat is de kwaliteit van de bandjes?

De QRalert bandjes zijn bestand tegen zon, zeewater en zwembadwater. Ze zijn gecertificeerd door de internationale Oeko-tex 100 standaard Klasse 1. De QRalert bandjes kunnen gewassen worden op maximaal 90 graden. De bandjes zijn gemaakt van zijdeachtig materiaal zonder scherpe kanten. Heel kindvriendelijk. De bandjes kunnen ook losgeknipt worden. Zo kun je het als kledinglabels gebruiken. De bandjes worden gemaakt door eelabels.com. Controleer bandjes die je draagt regelmatig en vervang deze op tijd.

Kan ik een profiel aanpassen?

Ja. Elk profiel kan door de eigenaar altijd worden aangepast op qralert.nl. Zo vaak je maar wilt. Ook als je al bandjes hebt besteld. Je bepaalt zelf welke informatie in je profiel staat. Ga je met vakantie? Dan kun je bijvoorbeeld het hotel waar je logeert, in je profiel opslaan. Elke wijziging wordt meteen opgeslagen. Nieuwe bandjes bestellen is niet nodig.

Welke informatie staat in het profiel?

Dat bepaal je zelf! Je beslist zelf welke informatie je in je profiel wilt laten zien. Het profiel dat je maakt, kun je altijd aanpassen op qralert.nl. Zo vaak je maar wilt. Ook als je al bandjes hebt besteld. Ga je met vakantie? Dan kun je bijvoorbeeld het hotel waar je logeert, in je profiel opslaan. Elke wijziging wordt meteen opgeslagen. Nieuwe bandjes bestellen is niet nodig.

Hoe bestel ik bandjes?

Maak eerst een account aan op de website van QRalert. Dan kun je per drager een profiel aanmaken en polsbandjes bestellen.
logo-QRalert-tn

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Brandveiligheid op schepen is vaak onder de maat. Op een schip is slechte brandbeveiliging extra gevaarlijk. De temperatuur stijgt er namelijk snel, vanwege de kleine ruimten. Bovendien kunnen mensen vanaf een schip moeilijk vluchten.
Het grote voordeel van een brandslanghaspel is dat het blusmiddel water in principe onbeperkt gebruikt kan worden en voor handen is. Ondanks dat water maar gebruikt kan worden voor 1 brandklasse, namelijk de brandklasse A, is water wel het meest gebruikte blusmiddel.