Over Asphalia: totaal leverancier in veiligheid

Peter Jantz - Oprichter / Eigenaar

Peter Jantz – Oprichter / Eigenaar Asphalia

De historie van Asphalia

Asphalia is in 1998 opgericht door de familie Jantz. De zaken werden in het begin gedaan vanuit de zolderkamer. Na een flinke groei verhuisde Asphalia naar een kleine loods. Deze loods diende als kantoor en magazijn.

Omdat naast de vraag naar producten ook de vraag naar BHV-cursussen bleef groeien, werd ook de loods te klein. Daarom werd een pand betrokken met een magazijn en een ruimte voor het geven van cursussen.

Van pleisterboer naar totaalleverancier

Asphalia B.V. is gestart met de verkoop van pleisterdispensers. Een klant noemde Rinus Jantz, die destijds de verkoop deed, een pleisterboer. Deze naam ging een eigen leven leiden. Veel bedrijven kenden wel de pleisterboer, maar niet het bedrijf Asphalia B.V. Sterker nog: als men facturen van ons kreeg, belde men vaak op omdat men ons niet kende als Asphalia.

In de loop der jaren is de dienstverlening van Asphalia B.V. flink uitgebreid. De naam pleisterboer dekt de lading van onze dienstverlening al lang niet meer. Op dit moment zijn we een totaalaanbieder op het gebied veiligheid, waar EHBO en Bedrijfshulpverlening slechts nog kleine onderdelen zijn. Maar wel met een grote expertise.

Wat wij doen

Asphalia is gevestigd in Ede met nevenvestigingen in heel Nederland. Van daaruit verrichten we in het hele land diensten op de volgende gebieden:

Brandpreventie

keuring schuimbrandblusserJe kunt bij ons terecht voor bouwkundige brandpreventie, aanschaf en onderhoud van brandbestrijdende producten en projecteringsplannen. Daarnaast leveren wij brandvertragende middelen van het merk Alfastop. Voor brandwerend impregneren hebben hebben we zelfs een speciale website: brandwerendimpregneren.nl


Gasmeten

Goed gasmeten is een zaak van leven en dood. De bedrijven van Asphalia kunnen adviseren en begeleiden in officiele trainingen gasmeten, levering van gasmeters of het gasmeten op locatie (vrijgeven van besloten ruimten en containers)


Agressiemanagement

agressie training met acteur

Agressie is een toenemend probleem op de werkvloer. Om hier effectief mee om te gaan adviseren wij je graag en leiden wij jouw medwerkers op.


BHV & Ontruiming

bhv-brandblussen_1Van het BHV plan, BHV cursussen, ontruimingsoefeningen tot de materialen. Alle expertise is aanwezig om een kosten-efficiente oplossing te voorzien.


Eerste hulp

vt-4-haccpOf het nu gaat om (verplichte) EHBO cursussen, verbandtrommels of controles op de EHBO voorziening. De verschillende Asphalia bedrijven staan paraat om je doelgericht bij te staan.


Veiligheidstoezicht

Toezicht houden op (brand)gevaarlijke situaties is een vak apart. Asphalia training leidt mensen op tot toezichthouder, Asphalia detachering levert goede mensen voor jouw (tijdelijke) klussen.


Veilig werken

Van opleidingen VCA en DLP tot het leveren van Persoonlijke beschermingsmiddelen en het toezicht op de veiligheid. Alle mogelijkheden en voorzieningen zijn aanwezig.


Contact

Wil je meer informatie of direct contact met een van onze specialisten? Vul dan onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.