Selecteer een pagina

Onze bedrijven

Onze bedrijven

Om maximale service, kennis en vakmanschap te kunnen garanderen, werken wij bij Asphalia met specialisten. Deze specialisten zijn je graag van dienst vanuit de verschillende Asphalia werkmaatschappijen met ieder hun eigen kenmerken en specialiteiten.

Asphalia training

Asphalia_Training_banner_w337Asphalia training b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheids- en arbogerelateerde cursussen. Daarbij verzorgt Asphalia training ook de examens ten behoeve van diverse erkenningen. Voor het grote scala aan cursussen maakt Asphalia training gebruik van het zeer innovatieve – door zusterbedrijf Profit Learning ontwikkelde – video-leerplatform. Meer informatie nodig? Bekijk de website van asphalia training: www.asphaliatraining.nl of bel: 0318 488502


Asphalia brandpreventie

Asphalia-Brandpreventie-banner337Het bouwkundig brandveilig maken (van panden) en brandwerend impregneren zijn echte specialismen met hun eigen dynamiek. Gespecialiseerde teams reizen door heel Nederland en Belgie om klanten bij te staan in uiteenlopende vraagstukken met als centrale vraag: “hoe kunnen we doeltreffende brand of branduitbreiding voorkomen”. Meer informatie nodig? Kijk dan op www.brandvertragendmaken.nl of www.brandwerendimpregneren.nl of bel 0318 488505


Asphalia Detachering

Asphalia_Detachering_banner_w337Snel schakelen en een groot netwerk; dat is de kern en kracht van Asphalia detachering. Asphalia detachering is in staat om op korte termijn veel mensen te leveren welke toezicht houden op veiligheidssituaties, of veiligheidsinspecties mogen uitvoeren. Hebben we onvoldoende mensen in ons netwerk? Dan leiden we ze in samenwerking met Asphalia training heel snel op.


Asphalia Services

Asphalia-Services-banner337Van oudsher is Asphalia sterk in het uitvoeren van controles en inspecties. We zijn begonnen met het controleren van verbanddozen, later kwamen daar brandblussers bij. Om het hele veiligheidsspectrum te bedienen, kan Asphalia services nu ook ondersteunen bij diensten als gasmeten, controle en onderhoud van de brandmeldinstallatie, NEN3140 inspecties en controle van de noodverlichting.


Asphalia Products

Asphalia-Products-banner337De diverse diensten van de diverse Asphalia bedrijven kunnen niet zonder gespecialiseerde veiligheidsproducten. Asphalia products kent de markt en importeert en levert een breed scala aan producten. Allemaal geselecteerd op basis van kwaliteit en hanteerbaarheid.


Contact?

Heb je een vraag of opmerking? Bel dan met onze klantenservice op 0318 488500 of vul onderstaand formulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.