Producten- en dienstenoverzicht

Hoe kunnen wij jou helpen?

Brandveiligheid / Producten

Brandwerende lakken

Hout, pleisterwerk of een andere ondergrond brandwerend of brandvertragend maken? Met onze unieke verf bieden wij voor bijna iedere ondergrond of brandeis een gecertificeerde oplossing. Hiermee kunnen de hoogst haalbare normen worden gehaald.

Ons gebruiksvriendelijke meerlagensysteem is niet alleen eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller maar kan ook worden gespoten. Hiermee bieden wij dé oplossing voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Naar webshop

Brandvertragend impregneren

Deze brandvertragende oplossingen worden steeds belangrijker binnen de brand- en bedrijfsveiligheid.
Alfastop is het middel om het brandgedrag van verschillende materialen zoals hout, stof en kunststof, te beïnvloeden.

Naar webshop

Blusmiddelen

Ook je blusmiddelen bestel je eenvoudig bij Asphalia. Het is belangrijk om van tevoren uit te zoeken welke brandblusser je nodig hebt, hiervoor zetten wij graag onze 20 jarige ervaring op dit gebied in. Asphalia heeft voor iedere situatie een passend en gecertificeerd blusmiddel.

Bekijk onze blusmiddelen

FlameKiller

Bekijk de video en zie hoe dit buisje brand voorkomt door automatisch te blussen. Voor nog geen 40 euro kun je de kans op een woningbrand aanzienlijk verkleinen. Bestellen of meer info?

Naar FlameKiller.nl

Brandveiligheid/diensten

Brandwerend Lakken

Op www.brandwerendeverfshop.nl vind je alle voordelen van het opwaarderen van een brandklasse door gecertificeerde brandvertragende lak. Het is echter ook mogelijk om je klus uit te besteden aan de specialisten van Asphalia. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Brandvertragend impregneren

Op www.brandvertragendimpregneermiddel.nl bestel je eenvoudig impregneermiddelen die je zelf kunt gebruiken. Het is ook mogelijk deze klus uit te besteden aan de brandveiligheidsspecialisten van Asphalia.

Meer informatie

Onderhoud brandblussers

Ook de periodieke controle van je blusmiddelen is in goede handen bij Asphalia. Wij controleren elk merk, in heel Nederland, tegen een scherpe prijs.

Meer informatie

Staal brandwerend maken

Wij voorzien u van de juiste certificaten en verklaringen die bekend zijn bij de bevoegde instanties. Heeft u vragen? Onze specialisten helpen u graag. 

Meer informatie

Contactformulier

Vul hier je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Elke werkdag geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact met Asphalia?

Bel Astrid, of één van haar collega's
088 112 5400