Search
Close this search box.

Normering brandvertraging gordijnen

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Wat is de normering bij brandvertragende gordijnen?

ISO 1101? NEN EN1101? Wat is de juiste norm of brandeis voor het vertragen van gordijnen en andere producten van textiel? Veel vragen die naar voren komen bij aanvragen omtrent het impregneren cq. brandvertragend maken van gordijnen. Voor verschillenden instellingen, hotels, penitiare inrichten en horeca gelegenheden zorgt Asphalia Brandpreventie / brandwerendimpregneren.nl voor de juiste oplossingen met Certificaat.

Peter Jantz CEO van Asphalia en brandwerendimpregneren.nl onderbouwt in de onderstaande film een aantal belangrijke aspecten. Specifiek waarom je een dit soort materiaal door een specialist moet laten behandelen en legt uit wat de juiste norm is en wat deze betekend voor jou.

Wil je stoffen / gordijnenen laten impregneren.

Via ons dochterbedrijf brandveiligegordijnen.nl bieden wij een full-service oplossing voor het impregneren van gordijnen en andere stoffen.
Liever zelf doen? Ga dan naar onze webshop en bekijk ons ruime aanbod brandvertragers.

  • Gecertificeerd
  • Getest
  • Scherp tarief
  • In heel Nederland

[gravityform id=”10″ title=”false” description=”true”]

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Er komen bij ons veel vragen binnen over het brandwerend impregneren van alle materialen. Hier vindt u de meest gestelde.
De naam zegt het eigenlijk al, het zijn brandblussers die altijd onder druk staan. Hierdoor zijn ze snel en effectief in het gebruik en heeft de gebruiker een optische controle mogelijkheid.