Search
Close this search box.

EHBO cursus op maat op het bedrijf

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

certificaat_eicEen EHBO cursus oftwel cursus eerste hulp bij u op het bedrijf heeft veel voordelen

Deze cursus is erg veelzijdig en leert u hoe om te gaan met allerlei ongevallen van schaafwonden tot een hartstilstand. De reanimatie en het gebruik van een AED vormen een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de cursus worden er verschillende praktijkopdrachten uitgevoerd.

Het grote voordeel wanneer wij de cursus bij u op het bedrijf houden is dat we de cursus precies zo kunnen inrichten als voor u goed of belangrijk is. U bepaald samen met ons de inhoud van de cursus, welk certificaat u na de cursus wilt hebben (bijvoorbeeld: Oranje Kruis, Rode Kruis of Nikta). Maar u bepaald ook hoeveel mensen er deelnemen (wij hebben EHBO cursussen georganiseerd voor 4 personen, maar zelf ook voor 100 personen in het Engels) en u bepaald hoeveel tijd de cursus moet duren. Een cursus met 100 cursisten in 1 dag met 6 instructeurs is haalbaar gebleken, een cursus van met 4 cursisten in 1 dag is ook heel goed te doen.

Wilt u een LOTUS slachtoffer betrekken bij de cursus? Geen Probleem! Wilt u werken met cursusboeken? Geen Probleem! Wilt u liever werken met een online leeromgeving? Ook dat is geen probleem.

Omdat de mogelijkheden voor de incompany EHBO cursus zo divers zijn, is het onmogelijk om prijzen te noemen. Wij nodigen u dan ook graag uit contact met ons op te nemen zodat wij een prijs kunnen maken die past bij u situatie. En ga er maar vanuit dat die prijs altijd scherp zal zijn!

SPECIFICATIES VOOR EHBO CURSUS OP MAAT OP HET BEDRIJF

 

Mogelijke certificaten Asphalia, Nederlandse Reanimatie Raad, Nikta, Oranje Kruis, Rode Kruis
Dagdelen Avond, Middag, Ochtend, Overdag (werkdag), Weekend
Inzet ondersteunende middelen AED trainer, Lotus Slachtoffer, Reanimatie poppen, Verbandmateriaal
Lesmateriaal Cursusboek, Online leeromgeving, Uitleg door instructeur
Lokatie Amsterdam, Berkel en Rodenrijs, Bij u op het bedrijf, Bij u thuis, Den Haag, Ede, Eindhoven, Leeuwarden, Op een door u te regelen lokatie, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle
Niveau Geen basis kennis vereist
Tijdsduur 1 dag, 2 dagen, Halve dag, Op maat
Doelstelling Behalen EHBO diploma / certificaat
Voldoet aan Eindtermen Nedelandse reanimatie raad, Eindtermen NRR, Eindtermen Oranje Kruis
Type Basis cursus, Herhalingscursus

 

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Een rookwerende scheiding zorgt ervoor dat de giftige en zeer brandbare rook zich niet door het hele pand kan verspreiden en dat zuurstof niet tot de brandhaard kan komen.
Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid