3 Daagse opleiding Deskundig Leidinggevende Project (DLP) met € 100,- korting!

De zomer van 2014 nadert, een mooie tijd om je te laten bijscholen en een uitgebreide cursus te volgen. Zodat je helemaal klaar bent voor de zomerperiode en daarna direct met nieuwe kennis op zak positief aan de slag kan. Voor onze DLP opleiding van 3 dagen hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar. Tijdelijk kan je deze cursus boeken met een hele interessante korting. Asphalia Training bied éénmalig de cursus DLP aan voor een super scherpe prijs van € 550,-. Normaliter kost deze cursus minimaal € 650,-!
Nu bieden we deze cursus aan met een éénmalige korting van € 100,-
De aanbieding is geldig van af 11 Juni tot en met 26 Juni.

DLP-actie

Waarom een opleiding DLP?

Sinds ongeveer een half jaar bied Asphalia Training ook de mogelijkheid tot de cursus DLP, evenals vele andere Veiligheids Trainingen als Buitenwacht/Mangatwacht, Gasmeten en Gasmeten aan containers. Een DLP’er heeft kennis over veilig werken in de sanering-, grond- en graafwerkzaamheden. Met name de kennis rondom de veiligheids- en milieu risico’s is van groot belang. De juiste maatregelen nemen omtrent veiligheid en veiligheidsklassen is essentieel en het monitoren en inschatten is dan ook een van de belangrijkste taken van een DLP-er. De training is bedoeld voor werknemers die in de bodemsanering werken, projecten ontwikkelen en leiding geven rond om grondwerkzaamheden. Deze training voldoet aan de CROW-publicatie 132 en heeft standaard het NIKTA Certificaat (bij slagen).

Voor wie is deze DLP opleiding?

Eigenlijk voor iedereen die werkzaam is bij grondwerkzaamheden, bodem sanering en baggerwerkzaamheden (vervuilde waterbodem). Hieronder vallen onder andere: Opdrachtgevers GWW, Aannemers GWW, Gemeente & provincie, MVK, HVK, arbeidshygiënist, Milieu adviesbureaus.

Cursus specificaties

Duur: 3 dagen, 26 Juni, 3 Juli, 10 Juli.
Tijd: 9:00 – 17:00
Locatie: Ravenswaaij
Vooropleiding: VCA (aangeraden)


DLP-werkzaamheden