Brandwerend impregneren uitbesteden

Brandwerend imprengeren uitbesteden?

Als u producten of materialen brandwerend wilt maken, kunt u dat in veel gevallen zelf doen. U kunt er echter ook voor kiezen om het impregneren uit te besteden aan een professional.

Wanneer u ervoor kiest om het brandwerend impregneren uit te besteden aan de vakman heeft dat de volgende voordelen:

  • U ontvangt een certificaat van behandeling door een gecertificeerd applicateur. Dat voorkomt vaak veel discussie met de brandweer, de overheden of verzekeringsmaatschappijen. Een vakman weet waar hij het over heeft en kan hierdoor mogelijke problemen snel voorzien en voorkomen.
  • Al het werk en eventuele discussies met derden worden u uit handen genomen.
  • Het impregneer werk is vaak sneller klaar, omdat wij beschikken over medewerkers die het dagelijks doen en hier een grote ervaring in hebben. Én omdat wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur die speciaal voor dit soort toepassingen door ons zijn ontwikkeld.

 Wat kost het nu om brandwerend impregneren uit te besteden aan een professional?

Dat is heel lastig te zeggen en hangt af van heel veel verschillende omstandigheden en factoren die meespelen in het proces. Niet lang geleden moesten wij voor een klus naar Amsterdam voor het brandwerend impregneren van 160 m2 wand gemaakt van pallet hout en 160 m2 wand gemaakt van juten stof. De kosten van deze klus inclusief brandvertragende vloeistof, reistijd en uren kwamen uit op€ 750,- exclusief BTW.

Alleen de vloeistof zou eigenlijk al op zo’n 2x € 354,- exclusief BTW komen. Eigenlijk heeft de klant de dienstverlening er bijna gratis bijgekregen. En niet te vergeten: een officieel certificaat van behandeling om de kwaliteit van het werk aan te kunnen tonen.

Waar kiest u voor? Wanneer u ons de specificaties geeft van uw brandwerend te impregneren  materialen, evenals de locatie en wanneer het klaar moet zijn, maken wij graag een offerte voor u!

uitbestedenZoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

Direct contact?

Wacht niet langer en stel je vragen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Asphalia Safety Group

Hoofdkantoor
Da Vincilaan 37
6716 WC EDE
Tel: 0318 488500
Fax: 0318 488501

klantenservice@asphalia.nl