Search
Close this search box.

Brandvertragende vloeistof voor stoffen van kunst en mengvezels in voordeelverpakking

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Stof van kunst- of meng- vezel impregneren? AlfaSTOP is de oplossing!

can-winkel-geel (2)

AlfaSTOP brandvertragende vloeistof voor kunst en mengvezels is een gecertificeerde brandvertragende vloeistof voor het brandwerend impregneren van materialen gebaseerd op meer dan 70% synthetische vezels. Het is daarnaast een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof welke gebruikt kan worden op stoffen die gebaseerd zijn op meer dan 70% synthetische vezels, zoals polyester, polyamide en viscose. Waaronder bijvoorbeeld: Woningtextiel, Tapijten, Vlaggen, Kleding. Na het correct impregneren voldoen de geïmpregneerde materialen aan de norm IS 6940 & IS 6941 en de nieuwe Euro normen NEN – EN 1101 en NEN – EN 1102. AlfaSTOP brandvertragende vloeistof voor kunst en mengvezels is eenvoudig op te brengen middels een plantenspuit of drukspuit.

Met 10 Liter is ongeveer 100 m2 te behandelen, afhankelijk van het absorberend vermogen van het product dat geïmpregneerd word.

AlfaSTOP brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.


Heb je voldoende informatie over de Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor stof en textiel van kunst of mengvezel?

Klik dan hier om de Alfastop brandvertragende vloeistof in VoordeelVerpakking voor kunst en mengvezels aan te schaffen.

uitbesteden Zoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

SPECIFICATIES VOOR BRANDVERTRAGENDE VLOEISTOF VOOR STOFFEN VAN KUNST EN MENGVEZELS IN VOORDEELVERPAKKING

Voldoet aan IS 6940, IS 6941, NEN 1101, NEN 1102
Formaat Can van 10 liter
Te behandelen oppervlakte tot 100m 2 
Merk AlfaSTOP
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten of Brandwerendheid van 60 minuten afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen
Mogelijke certificaten Product certificaat en invul/behandel certificaat
Aanbrengmethode Doe het zelf, Dompelen in dompelbad door Asphalia of Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Gordijnen, Kleding, Meubels, Nylon, Tapijt, Vlaggen, Woningtextiel
Soort Stof Gemixt: meer als 70% kunstmatige vezels

Alfastop brandvertragende vloeistof voor stof van kunst- of meng- vezel bestellen?

Is dit het juiste impregneermiddel voor jou product? Bestel dan de brandvertrager voor kunst- en/of meng- vezel in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertragende vloeistof voor stoffen van kunst- en/of meng- vezels in voordeelverpakking te bestellen.

Bestel_in Webshop

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid
Deze video laat heel doeltreffend zien waarom er vluchtwegen, vluchtplannen en andere hulpmiddelen zijn. Waarom je moet oefenen en wat rook met je kan doen. Wat mij betreft een eye-opener en een must see! Dus ik zou zeggen: Geniet en leer van dit antieke materiaal!