Search
Close this search box.

Brandvertragende vloeistof voor natuurlijke vezels. Nu in Voordeelverpakking

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

can-oranje (2)

Brandvertrager voor natuurlijke vezels Voordeelverpakking (10L)

AlfaSTOP brandvertragende vloeistof voor natuurlijke vezels is een ongevaarlijke, milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het brandwerend impregneren van papier, karton en stoffen die tot 70% synthetisch zijn en minimaal 30% natuurlijke vezels bevatten. Na het correct impregneren voldoen de geïmpregneerde materialen aan de norm IS 6940 & IS 6941 en de nieuwe Euro normen NEN – EN 1101 en NEN – EN 1102. De Alfastop brandvertrager voor natuurlijke vezels is net als alle andere AlfaSTOP producten eenvoudig op te brengen middels een plantenspuit. Dit impregneermiddel is geschikt voor alle materialen op basis van natuurlijke vezels die absorberend zijn.

Met 10 Liter kan je tot 100 m2 behandelen, afhankelijk van het absorberend vermogen van het te behandelen product.

AlfaSTOP brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.


Heb je voldoende informatie over de Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor natuurlijke vezels, stof of textiel?

Zo Ja, klik dan hier om de Alfastop brandvertragende vloeistof in Voordeelverpakking voor natuurlijke vezels te bestellen.

uitbesteden Zoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

SPECIFICATIES BRANDVERTRAGER VOOR NATUURLIJKE VEZELS IN VOORDEELVERPAKKING

Voldoet aan IS 6940, IS 6941, NEN 1101, NEN 1102
Te behandelen oppervlakte tot 100 m2
Merk AlfaSTOP
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten of Brandwerendheid van 60 minuten afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen
Mogelijke certificaten Product certificaat en invul/behandel certificaat
Aanbrengmethode Doe het zelf, Dompelen in dompelbad door Asphalia of Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Gordijnen, Jutte, Karton, Katoen, Kleding, Linnen, Papier, Stoffering, Vitrage
Soort Stof Gemixt: natuurlijke vezels, Katoen, Nylon

Wil je Alfastop brandvertragende vloeistof voor stof van natuurlijke vezels bestellen?

Is dit het juiste impregneermiddel voor jou product? Bestel dan de brandvertrager voor natuurlijke vezels in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertragende vloeistof voor natuurlijke vezels in voordeelverpakking te bestellen.

Bestel_in Webshop

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid
NEN 6065? NEN-EN 13501-1? Welke norm is leidend? Hoe verhouden zich de brandklassen in deze normen? Lees dit artikel voor meer informatie