Brandvertragend impregneren

Brandvertragend Impregneren heeft tot doel de brandveiligheid te vergroten door voorwerpen te behandelen met speciale brandvertragende middelen. Vaak moet iets in opdracht van de brandweer brandwerend worden behandeld. Dan zult u ook een certificaat moeten overleggen.

Asphalia is een gecertificeerd applicateur en kan u voorzien van de juiste informatie, producten, diensten en certificaten.

Wilt u meer informatie? Lees verder, bel 0318 488502 of vul ons contactformulier in!

Er zijn legio oplossingen om uw voorwerpen of pand brandwerend te maken, dat hangt allereerst af van het te behandelen product of oppervlak. Onderstaand vindt u hierover meer informatie.

Belangrijke keuze bij brandvertragend impregneren: Zelf doen of uitbesteden?

Zaken doen met Asphalia is een goede keuzeLaten doen met certificaat van behandeling
Asphalia is gecertificeerd door SafetyNext en tevens gecertificeerd applicateur van Holzprof, Burnstop, Magma en Alfastop. Wij geven na behandeling altijd een certificaat van behandeling wat tot op heden door iedere keurende instantie wordt geaccepteerd.
Zaken doen met Asphalia is een goede keuzeZelf doen met productcertificaat
Afhankelijk van de eisen en en hoe handig u zelf bent, kunt u uiteraard zelf uw voorwerpen brandvertragend maken. U krijgt bij aanschaf van het product een verklaring dat de door ons geleverde producten aan de gestelde eisen voldoen. Wij geven geen certificaat van behandeling in dit geval. Wel is er een mogelijkheid om online een certificaat te genereren in onze certificaatgenerator.

Hieronder selecteert u eenvoudig welke producten en diensten voldoen aan uw wensen.

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

1. Vlamvertragers voor natuurlijke vezels.

Brandwerende spray natuurlijke vezels
Alfastop impregneerpakket voor natuurlijke vezels per sprayfles
Dit impregneerpakket is zo ontwikkeld dat je zelf stoffen, maar ook papier en karton brandveilig kunt maken. Het pakket bevat impregneermiddel, een speciale spray-oplossing, instructievideo’s en certificaten. Te behandelen stoffen moeten bestaan uit minimaal 35% natuurlijke vezels zoals: Katoen, Vlas, Linnen, Jutte, Wol, Zijde, Mohair, Alpaca.Meer informatie


Impregneermiddel voor Natuurlijke Vezels

Brandvertragende vloeistof voor natuurlijke vezels (Voordeelverpakking)
Gecertificeerde brandvertragende vloeistof voor het brandwerend impregneren van materialen op basis van natuurlijke vezels welke absorberend zijn. Onder andere: karton, papier en stoffen (onder andere: jutte, linnen, katoen). Met 1 can kunt u ongeveer 70 tot 100 m2 behandelen.

Meer informatie

2. Vlamvertragers voor kunstmatige en gemengde vezels.

Brandwerende spray voor kunststof en mengvezels.
Impregneerpakket voor stoffen van gemengde vezels per sprayflacon
Dit impregneerpakket is zo ontwikkeld dat je zelf stoffen welke bestaan uit verschillende soorten vezels (of minder als 30% natuurlijke vezels) brandveilg kunt maken. Het pakket bevat impregneermiddel, een speciale spray-oplossing, instructievideo’s en certificaten.Meer informatie


Brandvertragende vloeistof voor kunststof en mengvezel
Brandvertragende vloeistof voor stoffen van kunst en mengvezels in voordeelverpakking
Alfastop brandvertragende vloeistof voor kunst en mengvezels is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het brandwerend impregneren van stoffen met meer dan 70% synthetische vezels, zoals polyester, polyamide en viscose. Waaronder bijvoorbeeld: Woningtextiel, Tapijten, Vlaggen, Kleding.

Meer informatie

3. Vlamvertragers voor kunststoffen.

Kunststof brandvertragende spray
Impregneerpakket voor kunststof en decoratie per sprayfles
Dit impregneerpakket is zo ontwikkeld dat je zelf producten van kunststof en plastic (zoals kunstbloemen en kunstbomen) brandvertragend kunt maken. Het pakket bevat impregneermiddel, een speciale spray-oplossing, instructievideo’s, certificaten en een vraagbaak om op terug te vallen.Meer informatie


Kunstof brandwerendimpregneermiddel
Brandvertragende vloeistof voor kunststof en decoratie (voordeelverpakking)
Brandvertragende vloeistof voor het brandwerend maken van kunststof (plastic). Waaronder kunstbloemen en synthetische (decoratie) materialen. Goed voor 70 m2 – 100 m2.

Meer informatie

4. Vlamvertragers voor onbehandeld hout.

Brandwerende spray voor onbehandeld hout

Impregneerpakket voor hout, riet, stro en zachtboard per flacon

Dit impregneerpakket is zo ontwikkeld dat je zelf hout, riet, stro en zachtboard brandvetragend kunt maken. Het pakket bevat impregneermiddel, een speciale spray oplossing, instuctievideo’s, certificaten en altijd een vraagbaak om op terug te vallen.

Meer informatie


Brandvertragende vloeistof voor onbehandeld hout

Brandvertragende vloeistof voor onbehandeld hout (voordeelverpakking)

Voor het brandwerend behandelen van onbehandeld hout zoals onder ander riet, stro of zachtboards. Met 1 jerrycan Alfastop brandvertragende vloeistof behandelt u 70 tot 100m2

Meer informatie

5. Vlamvertragers voor hout buiten.

Alfastop Spray voor Buiten Hout

Alfastop brandwerende spray voor buiten hout

Alfastop brandwerende spray voor buiten hout is DE methode om gemakkelijk jou product te behandelen dat in een buitenomgeving wordt toegepast. De Alfastop brandwerende spray voor buiten hout is een transparante coating die uitloging voorkomt en niet beïnvloed word door weer invloeden. Na het correct impregneren voldoen de […]

Lees meer  > Bestellen kan via de klantenservice


Brandvertragende vloeistof voor hout in buitenomgeving
Nieuw: Voordeelverpakking brandvertragende vloeistof voor buiten hout
De gecertificeerde brandvertragende vloeistof voor het brandwerend behandelen van hout in een buitenomgeving kan via Asphalia products nu ook geleverd worden in voordeel verpakking. Dit is wel zo handig! Met 1 can behandel je dan tot 100m2 aan hout, welke je dan meteen beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf!

Lees meer  > Bestellen kan via de klantenservice

6. Vlamvertragers voor kerstbomen.

Brandvertragende spray voor kerstbomen en kersttakken

Impregneerpakket voor kerstversiering per sprayfles

Speciaal ontwikkelt pakket om natuurlijke kerstbomen en kerstversiering brandvertragend te impregneren. Inclusief certificaten en online video instructie!
Meer informatie


Brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken

Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor kerstbomen en kersttakken

Alfastop brandvertragende vloeistof voor kerstbomen en kersttakken. AlfaSTOP vloeibaar impregneermiddel is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend behandelen van natuurlijke kerstbomen en kersttakken. Deze brandvertragende vloeistof voor kerstbomen en kersttakken is een ongevaarlijke gebruiksvriendelijke brandvertrager. Na het correct impregneren voldoet deze natuurlijke kerstversiering aan de normen IS 6940/6941 en NEN 1101 & 1102.
Meer informatie