Search
Close this search box.

Bedrijfshulpverlening

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening (Afgekort BHV) hoort het er nu eenmaal bij of is het belangrijker dan dat? Wij zijn van mening – mede gezien de mogelijke gevolgen van een slecht functionerende BHV-organisatie – dat BHV erg belangrijk is. Denk maar eens aan situaties waarin het helemaal mis ging, zoals bijvoorbeeld de Schipholbrand, de vuurwerkramp in Enschede of de brand in café Het Hemeltje. Zo’n situatie is wel het laatste dat u wilt.

We realiseren ons echter, dat u zich zoveel mogelijk wilt blijven focussen op uw bedrijfsactiviteiten. Daarom hebben we onze organisatie zo ingericht, dat u al uw BHV-activiteiten bij ons kunt onderbrengen. Dit noemen we de BHV-totaalaanpak. Asphalia: specialist in BHV

We durven ons, met meer dan 15 jaar ervaring, een specialist te noemen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Met onze expertise richten we uw BHV-organisatie zo in, dat u optimaal voorbereid bent op een eventuele calamiteit. We volgen hierbij onze BHV-totaalaanpak. Uw voordelen:

  • Veiligheid
  • Beperking van financiele en / of emotionele schade
  • 1 Deskundig aanspreekpunt. Dat schept duidelijkheid en voorkomt, dat verschillende partijen u allemaal iets anders vertellen. U verwijst iedereen (arbodienst, brandweer of overheid) gewoon door naar Asphalia B.V.

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

De hier afgebeelde brandblusser van het merk Weber, is door een onderhoudsmonteur terecht afgekeurd. De klant was erg verbaasd dat deze brandblusser werd afgekeurd, want hij had er alles aan gedaan om het ding in perfecte staat te houden.
Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid