Eigenaar van A4Lighting Niels Arkes: 

‘Ik moest direct aan Asphalia denken.’

Onlangs werden wij benaderd door A4Lighting, een mooi bedrijf in designverlichting. A4Lighting had van een gerenommeerd hotel in Amsterdam een flinke order ontvangen, met de side note dat alle honderdnegentachtig armaturen brandveilig geleverd zouden moeten worden. Niels Arkes, eigenaar van A4Lighting, had al twee keer eerder met Asphalia samengewerkt. Ook deze keer besloot hij contact met ons op te nemen: ‘Ik was erg tevreden over de eerdere resultaten en heb voor deze opdracht dan ook meteen weer contact met jullie gezocht.’

Hier waren wij uiteraard erg blij mee. De armaturen, die vooral bestonden uit natuurlijk materiaal, zijn met de grootste zorg geïmpregneerd. Hiervoor gebruikten we onze eigen Alfastop fr-NV1s. Bekijk hieronder hoe dat ging:

De armaturen hebben een nachtje in ons magazijn te drogen gehangen en zijn toen naar de uiteindelijke eigenaar verstuurd.

Het resultaat

Inmiddels hangen de armaturen mooi centraal in het hotel. Arkes: ‘Het hotel hecht veel waarde aan een (brand)veilige omgeving. Door de armaturen brandveilig af te leveren, kunnen ze nu op verantwoorde wijze deel uitmaken van het interieur van het hotel.’ Bekijk hieronder de foto’s:

Brandwerend-impregneren-lampenkappen

Brandwerend-impregneren-Asphalia

Brandwerend-Asphalia

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je ook een bijzondere hulpvraag? Wij denken graag met je mee.