Het impregneren van kerstbomen en kersttakken

Kerstbomen of kerst accessoires laten impregneren of zelf impregneren met AlfaSTOP voor kerstbomen en kersttakken? AlfaSTOp is beschikt over unieke eigenschappen speciaal gemaakt voor het impregneren van dennen en sparren. We weten allemaal hoe een uitgedroogde kerstboom er uit ziet, veel afvallende naalden en verkleuring treed als snel op. Al snel treed een groot brandrisico bij op. Kaarsen, een openhaard, fakkels zijn gebruikelijke elementen rond om een kerstbomen of kersttakken. Om te voorkomen dat brand overslaat naar een kerstboom of kersttak gebruik je AlfaSTOP.
 
Peter Jantz CEO van Asphalia en brandwerendimpregneren.nl vertelt over dit unieke impregneermiddel.
 

 
Zo als je hebt gehoord kan je AlfaSTOP voor Kerstbomen en Kersttakken gemakkelijk zelf gebruiken. Gaat het nu om grote hoeveelheden takken of bomen dan kan je dit laten door door de services van Asphalia.
Bestel_in Webshop


Brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken

Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor kerstbomen en kersttakken

Alfastop brandvertragende vloeistof voor kerstbomen en kersttakken. AlfaSTOP vloeibaar impregneermiddel is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend behandelen van natuurlijke kerstbomen en kersttakken. Deze brandvertragende vloeistof voor kerstbomen en kersttakken is een ongevaarlijke gebruiksvriendelijke brandvertrager. Na het correct impregneren voldoet deze natuurlijke kerstversiering aan de normen IS 6940/6941 en NEN 1101 & 1102.
Meer informatie