Search
Close this search box.

Alfastop brandwerende spray voor kunststof en decoratie

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Alfastop brandwerende spray voor kunststof en decoratie

lila-spray

Alfastop voor kunststof is een milieuvriendelijk en kleurloos product dat bestaat uit een combinatie van een coating en een vlamvertrager voor het brandwerend en brandvertragend behandelen van kuststoffen en synthetische materialen. Na een juiste behandeling voldoen de stoffen/materialen aan de norm ISO 6940 en 6941 en de nieuwe Europese normen (NEN) EN 1101 en 1102.
Alfastop brandwerende spray voor kunststof en decoratie is eenvoudig aan te brengen door middel van de geleverd sprayflacon. Na de behandeling behoud het product zijn eigenschappen en kan het product indien gewenst verder verwerkt worden.

Met 1 Spray fles kan je tot 10 m2 materiaal behandelen, afhankelijk van de dikte en absorberend vermogen van het te behandelen materiaal.
Alfastop brandvertragende vloeistof voor kunststof en decoratie is een kant en klaar product en mag niet meer verdund worden. 

Alfastop brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.


Heeft u genoeg informatie over de Alfastop brandvertragende spray voor kunststof en decoratie?

Klik hier om de Alfastop brandvertragende vloeistof in spray flacon voor kunst en mengvezels aan te schaffen.

uitbesteden Zoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.
SPECIFICATIES VOOR ALFASTOP BRANDWERENDE SPRAY VOOR KUNSTSTOF EN DECORATIE
Voldoet aan NEN 6065 klasse 2, NF P 92-501, NF P 92-504 klasse 2
Formaat Spray Fles van 1 liter
Te behandelen oppervlakte 5 – 8 m2
Merk Alfastop
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten, Brandwerendheid van 60 minuten
Mogelijke certificaten Product en invul certificaat
Aanbrengmethode Doe het zelf, Dompelen in dompelbad door Asphalia, Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Decoratiemateriaal, Kunststof, Kunststof bloemen en planten

Wil je Alfastop brandvertrager voor stof van kunst- of meng- vezel bestellen?

Is dit het juiste product voor u? Bestel dan de brandvertrager voor kunst- en/of meng- vezel in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertragende spray voor stoffen van kunst- en/of meng- vezels in te bestellen.

Bestel_in Webshop

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid
Jaarlijks vinden in Nederland 2500 autobranden plaats. In een voorgaand artikel gaven we al tips voor het voorkomen van autobrand. Maar wat als die gevreesde brand toch uitbreekt? Een aantal waardevolle adviezen, met extra aandacht voor de keuze van de blusser.