brandwerend-kunstvezels-dop

Alfastop brandvertrager voor stoffen van kunst en mengvezels

Alfastop brandvertrager voor kunst en mengvezels is een ongevaarlijke, milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het brandwerend impregneren van stoffen met meer dan 70% synthetische vezels, zoals polyester, polyamide en viscose. Waaronder bijvoorbeeld: Woningtextiel, Tapijten, Karpetten, Vlaggen, Kleding. Na het correct impregneren voldoen de geïmpregneerde materialen aan de norm IS 6940 & IS 6941 en de nieuwe Euro normen NEN – EN 1101 en NEN – EN 1102. Alfastop brandvertrager voor kunst en mengvezels is eenvoudig op te brengen middels een drukspuit of de meegeleverde spray dop (word niet meer zonder geleverd).

Met 1 fles kan je tot maximaal 10 m2 behandelen, afhankelijk van het absorberend vermogen van het te behandelen product.

AlfaSTOP brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.


Heb je genoeg informatie over de Alfastop brandvertrager voor kunst en mengvezels? Klik hier om de Alfastop brandvertrager voor stoffen van kunst en mengvezels te kopen.

uitbestedenZoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

SPECIFICATIES VOOR ALFASTOP BRANDVERTRAGER VOOR STOFFEN VAN KUNST EN MENGVEZELS

Voldoet aan IS 6940, IS 6941, NEN 1101, NEN 1102
Te behandelen oppervlakte tot 10 m2
Merk Alfastop
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten, Brandwerendheid van 60 minuten
Mogelijke certificaten Product en invul certificaat
Aanbrengmethode Doe het zelf, Dompelen in dompelbad door Asphalia of Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Gordijnen, Kleding, Meubels, Nylon, Tapijt, Vlaggen, Woningtextiel
Soort Stof Gemixt: meer als 70% kunstmatige vezels

Wil je Alfastop brandvertrager voor kunststof en mengvezels?

Is dit het juiste product voor u? Bestel dan de brandvertrager voor kunststof en mengvezels in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertrager voor Kunststof en Mengvezels te bestellen.

Dit Product niet meer leverbaar zonder de spray dop, de flacon word altijd geleverd met een gratis spraydop. Wel is er een voordeelverpakking te verkrijgen. Kijk voor meer info in onze webshop!

Bestel_in Webshop