brandwerend-kerst-dop (1)

Alfastop brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken

De Alfastop brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken is een ongevaarlijk, milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijke brandvertrager die in te zetten is voor alle natuurlijke kerstdecoratie, kerstbomen en kersttakken. Deze brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken is speciaal ontwikkelt voor de behandeling van natuurlijke naaldbomen als sparren en dennenbomen. Deze vragen om een diep in trekkende brandvertrager wegens de “opgerolde” naalden en zijn harshoudende stam.
Na het correct impregneren voldoet deze natuurlijke kerstversiering aan de normen IS 6940/6941 en NEN 1101 & 1102. Alfastop brandvertrager kerstbomen en kersttakken is eenvoudig op te brengen middels een plantenspuit of drukspuit.

Met 1 flacon kan je tot 10m2 behandelen, afhankelijk van het absorberend vermogen van het te behandelen product. Werkt op alle natuurlijke kerstbomen!

AlfaSTOP brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.


Heb je genoeg informatie over de Alfastop brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken?

Klik hier om de Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor kerstbomen en kersttakken aan te schaffen.

uitbestedenZoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

SPECIFICATIES VOOR ALFASTOP BRANDVERTRAGER VOOR KERSTBOMEN EN KERSTTAKKEN

Voldoet aan IS 6940, IS 6941, NEN 1101, NEN 1102
Te behandelen oppervlakte tot 10 m2
Merk Alfastop
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten, Brandwerendheid van 60 minuten
Mogelijke certificaten Product en invul certificaat
Aanbrengmethode Dompelen in dompelbad door Asphalia, Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Kerstbomen

Wil je Alfastop brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken bestellen?

Is dit het juiste product voor u? Bestel dan de brandvertrager voor kerstbomen en kersttakken in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertrager voor Kerstbomen en Kersttakken te bestellen.

Dit Product niet meer leverbaar zonder de spray dop, de flacon word altijd geleverd met een gratis spraydop. Wel is er een voordeelverpakking te verkrijgen. Kijk voor meer info in onze webshop!

Bestel_in Webshop