Alfastop brandvertrager voor onbehandeld hout

Brandvertrager voor onbehandeld hout

Alfastop brandvertrager voor onbehandeld hout is de oplossing voor het brandvertragend maken van hout of aanverwante producten die buiten of in een vochtige omgeving worden toegepast. De flacon bevat een milieuvriendelijk, ongevaarlijk en gebruiksvriendelijke brandvertrager die op vele manieren kan worden ingezet.
Deze brandvertrager nieuw of onbehandeld hout is speciaal ontwikkelt voor onder andere: riet, stro, zachtboards (plafonds), hout en aanverwanten.
Na het correct impregneren voldoen de meeste houtsoorten aan de normen NEN 6065 klasse 2, NF P 92 501, Europese norm (NEN) EN 13501-1 en NF P 92-504 klasse A1.

Met 1 fles is het mogelijk tot 10 m2 behandelen, afhankelijk van het absorberend vermogen van het te behandelen product.

AlfaSTOP brandvertrager is milieuvriendelijk, tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Daarnaast is AlfaSTOP niet opgebouwd uit broomverbindingen en ontstaan er bij het gebruik van AlfaSTOP geen drijfgassen. Na een behandeling met de brandvertrager kan het product/materiaal worden afgewerkt met andere behandelingen, bijvoorbeeld lakken of kleuren.

Na behandeling kan het product/materiaal worden afgewerkt.


Heb je voldoende informatie over de Alfastop brandvertragende vloeistof in voordeelverpakking voor onbehandeld hout?
Klik hier om de Alfastop brandvertragende vloeistof in Voordeelverpakking voor kunste en mengvezels aan te schaffen.

uitbestedenZoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, Geen tijdverlies, Kwaliteit garantie, Professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

SPECIFICATIES VOOR ALFASTOP BRANDVERTRAGER VOOR ONBEHANDELD HOUT
 

Voldoet aan NEN 6065 klasse 2, NEN-EN 13501-1, NF P 92-501, NF P 92-504 klasse A1
Te behandelen oppervlakte tot 10 m2
Merk Alfastop
Doelstelling Brandwerendheid van 30 minuten, Brandwerendheid van 60 minuten
Mogelijke certificaten Product en invul certificaat
Aanbrengmethode Dompelen in dompelbad door Asphalia, Sprayen door Asphalia
Behandelbare materialen Hout

Wil je Alfastop Brandvertrager voor onbehandeld hout bestellen?

Wil je bijvoorbeeld weten of jou houtsoort ook voldoet aan de normen na het impregneren? Neem dan gelijk contact op met onze klantenservice.

Is dit het juiste impregneermiddel voor jou product? Bestel dan de brandvertrager voor onbehandeld hout in onze Webshop. Tevens zie je in de webshop nog meer informatie over dit product, de toepassing en mogelijke andere producten die relevant zijn met betrekking tot het impregneren en brandveilig maken.
Klik hier om de Brandvertrager voor onbehandeld hout te bestellen.
Dit Product niet meer leverbaar zonder de spray dop, de flacon word altijd geleverd met een gratis spraydop. Wel is er een voordeelverpakking te verkrijgen. Kijk voor meer info in onze webshop!

Bestel_in Webshop