Search
Close this search box.

alarm voorziening voor nooddeuren

Meer informatie over dit product?

Meer weten?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VOOR ANTIPANIEK DEURKLINK ALARM

Aalarmsysteem voor antipaniekbalken push bar.Het systeem wordt boven de balk gemonteerd door middel van de bijgeleverde schroeven of dubbelzijdig plakband. Bij lichte aanraking van de antipaniekbalk klinkt een vooralarm dat bij het loslaten stopt, waarbij de deur gesloten blijft.Bij het doordrukken van de balk volgt een continu alarm, de deur kan dan geopend worden, Het alarm kan met de sleutel weer uitgeschakeld worden.

Gebruik:

Door de batterijvoeding is het alarm meteen gebruiksklaar

Heeft u genoeg informatie over de Antipaniek deurklink alarm? Klik hier om de Antipaniek deurklink alarm te kopen.

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VOOR DEURKLINK ALARM STANDAARD

Deurklink alarm wat eenvoudig te monteren is onder de deurklink. Het deurklink alarm kan ook gemonteerd worden aan deuren met een paniekstang.  In de standaarduitvoering geeft de deurbeveiliging een alarmsignaal wanneer de klink helemaal naar beneden wordt gedrukt.

 

Gebruik:

Deurklink alarm is met één handeling te activeren en tegelijk de deur te openen.

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VOOR DEUR ALARM

Alarminstallatie voor deuren in vluchtroutes. Bij opening van de nooddeur klinkt er een geluidsignaal en gaat het alarmlicht knipperen. Het deuralarm kan met de bijgeleverde sleutel eenvoudig weer uitgeschakeld worden.
Gebruik: 
Eenvoudig de stekker in het contact steken is voldoende om het draadloze Reed contact onmiddellijk te activeren.
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VOOR DEURKLINK ALARM MET VOORALARM

Deurklink alarm wat eenvoudig te monteren is onder de deurklink. Het deurklink alarm kan ook gemonteerd worden aan deuren met een paniekstang.

 

Gebruik:

De beveiliging met vooralarm laat een signaal horen als de deurklink de rode knop raakt en wordt weer uitgeschakeld als de klink wordt losgelaten. De deur blijft hierbij gesloten. Als de klink doorgedrukt wordt, schuift de beveiliging loodrecht naar beneden waarbij het alarmsignaal aanhoudt en de deur kan worden geopend.

 

Heeft u genoeg informatie over de Deurklink alarm met Vooralarm? Klik hier om de Deurklink alarm met Vooralarm te kopen.

 

175_deuralarm_medium deurklink_28500_large 239_antipaniekbalk_alarm_medium

Meer informatie over dit product?

Meer informatie over dit product?

Andere artikelen

R zinnen wordt gebruikt in o.a. de industrie en geven met de code “R-nummer” een gevaar aan. Dit gevaar wordt in deze lijst omschrijven.
Ontdek meer in dit uitgebreide artikel van Asphalia, waar we diepgaande inzichten en deskundige analyses bieden over brandveiligheid