Direct contact? | Bel: 0318 488500 | Mail: klantenservice@asphalia.nl

Tussenwand brandveilig maken bij Fladderak (referentie)

7 juli 2014

Graag deel ik met jullie onderstaande referentie voor het brandveilig maken van een tussenwand bij Fladderak. Het is een referentie van Asphalia Brandpreventie welke je ook hier terug kan vinden.

Tussenwand Brandvertragend behandelen Fladderak Delft

FlakkerakInpak, logistiek en overslag bedrijf Fadderak vroeg ons om, na een autobrand bij de buren, hun totale houten afscherming van het pand brandvertragend te maken. Deze wand is ruim 20 meter hoog en betreft een afscheiding met een naast gelegen self-storage opslag bedrijf die boxen tot aan het plafond heeft staan.

Het betrof een specialistische klus met een groot oppervlak en veel doorvoeringen. Deze doorvoeringen waren echter wel moeilijk te bevestigen. Er moest een hoogwerker aan te pas komen om bij alle uithoeken van het pand te kunnen komen. Op maximale hoogte, ruim 22 meter, moesten de betreffende wanden brandvertragend gemaakt worden. Een totaal van circa 450 vierkante meter aan wan en ruim 100 liter impregneermiddel was nodig om het hout brandvertragend te maken. Om de wand volledig brandvertragend te maken koste het de collega’s bij Asphalia Brandpreventie ruim 2 dagen om deze klus te klaren.

Onderstaand een foto rapportage van deze mooie opdracht:

De achterzijde van de wand moest ook geïmpregneerd worden

Brandwand-behandeld

De Wand aan de binnenzijde van Fladderak

Specialistische-brandpreventie

Werken op hoogte en impregneren is geen probleem

impregneren op hoogte

Houten units vormden met de achterkant een onderdeel van de wand en zijn ook geïmpregneerd

Houten opslag units als achterwand

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*

© 1998-2014 Asphalia safety group | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009