Direct contact? | Bel: 0318 488500 | Mail: klantenservice@asphalia.nl

Nieuwe website voor Asphalia bouwkundige brandpreventie

8 juli 2014

Asphalia Brandpreventie heeft nu haar eigen website!

Asphalia Bouwkundige brandpreventieZoals velen al weten is bouwkundige brandpreventie inmiddels een groot onderdeel binnen de Asphalia Safety Group. De tijd is dan ook aangebroken om onze kennis en expertise als specialist in bouwkundige brandpreventie op een professionele en overzichtelijke manier weer te geven.

Daarom hebben wij een nieuwe website ontwikkeld voor Asphalia Brandpreventie op asphaliabrandpreventie.nl!

Bij Asphalia brandpreventie werken we met hoogwaardige en specialistische producten, is kennis aanwezig van de actuele wet- en regelgeving en maken gespecialiseerde medewerkers dagelijks gebouwen en producten brandveilig. Het gaat hierbij dus om oplossingen die ervoor zorgen dat brand geen kans krijgt of een brand dusdanig wordt vertraagd dat er voldoende tijd is om een blusactie in gang te zetten of om een pand op tijd te verlaten. Alles conform de laatste eisen, normen en wetgeving.


Bouwkundige brandpreventie door Asphalia

Enkele voorbeelden van werkzaamheden van Asphalia (bouwkundige) brandpreventie:


Kijkje nemen op onze nieuwe site? Klik hier!

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*

© 1998-2014 Asphalia safety group | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009